Aanbod van 4 persoons vakantiehuis in Mechelen,

Zuid Limburg. Schitterend uitzicht op het Geuldal!

 
 

Ons vakantiehuis is gelegen in de Mechelerhof. Dit prachtig gelegen parkje bevindt zich aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen, in een gebied met glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel-, fiets- en autotochten.

Het park bestaat uit 81 woningen, die zijn ondergebracht in drie hoeven. Elke hoeve is in traditionele Limburgse vakwerkstijl gebouwd, waaraan het park zijn schitterende uitstraling ontleent. Ons vakantieappartement is modern ingericht en voorzien van een nieuwe keuken met vaatwasser en combioven.

Faciliteiten in het parkje:

In het park zijn een 25 meter binnenbad en verschillende tennisbanen te vinden. In het restaurant en de gezellige bar kunt u genieten van een Bourgondische atmosfeer. Een ideale plek en vakantie om te onthaasten. Er even tussenuit in eigen land!

In 2005 werd het Geuldal uitgeroepen tot mooiste gebied van Nederland! 
Mechelen
Dit is het uitzicht vanuit ons 4-persoons vakantiehuis in de Mechelerhof in Zuid Limburg. Een prachtig uitzicht op het Geuldal. Adembenemend, in  ieder jaargetijde.